Schoolkrant van 't Gerrit

Wie zijn wij?

Wij zijn Lotte Wijbrands, Marlou Kusters en Tinka ter Schegget, docenten op het Gerrit van der Veen College en wij zijn deze digitale schoolkrant zijn gestart.

Hallo Met Gerrit is bedoeld ter vermaak: leuke informatie met een knipoog en vooral niet al te serieus! De site gaat in zijn geheel over onze leerlingen en onze docenten.

Er zijn verschillende categorieën, zo kun je lezen wat jouw docenten eigenlijk als lunch meenemen in Het Broodbakje van…; kun je zien wie er een Shout-out krijgt; of kun je erachter komen wat de favoriete muziek is van bepaalde docenten in De Playlist Van…

En gaan jullie ook op zoek naar de Gouden Gerrit? Als je ‘m vindt en bij ons inlevert, dan win je een tegoedbon van €5,- voor de Starbucks of Dunkin Donuts.

We zijn nog op zoek naar leerlingen die mee willen helpen om content te maken voor deze site. Schrijven, filmen, editten, vormgeven, tekenen, wat jij maar kunt toevoegen. We denken bijvoorbeeld aan video’s over de kledingstijl van onze leerlingen of diepte-interviews met onze docenten. Lijkt dit je leuk? Meld je aan bij één van ons: Lotte Wijbrands (l.wijbrands@gerritvdveen.nl), Marlou Kusters (m.kusters@gerritvdveen.nl) of Tinka ter Schegget (t.schegget@gerritvdveen.nl).

Terug naar boven